Rezultate

Rezultate anticipate

Efectele programelor de formare şi serviciilor de consultanţă şi mentorat coroborate cu efectele implementării platformei electronice sunt menite să induca poenţialilor întreprinzători determinarea si flexibilitatea necesare dezvoltării unei afaceri.

De asemenea, prin furnizarea de informaţie bine structurată şi adaptată microîntreprinderilor şi IMM-urilor, prin sprijinul concret în exercitarea celor mai importante funcţii ale managementului organizaţiei se urmăreşte o mai mare deschidere a acestora către introducerea de tehnologii noi de crestere economică.

Efectele pe termen scurt, mediu şi lung ale exploatării platformei electronice “IMM virtual” şi “Biroul virtual pentru formare si asistenţă antreprenorială” vor fi potenţate prin activităţi de comunicare şi informare şi prin activităţi de conştientizare a potenţialilor beneficiari.

În mod concret urmărim obţinerea următoarelor rezultate:

  • 2500 de beneficiari isi vor spori gradul de informare si constientizare cu privire la beneficiile si oportunitatile oferite de TIC in lansarea si conducerea afacerilor;
  • 640 de beneficiari instruiti vor dobandi noi competente in initierea afacerilor, conducerea firmelor si proiectelor, utilizarea serviciilor externalizate TIC in afaceri;
  • 60 absolventi de cursuri vor fi gata sa-si inceapa propria afacere;
  • 1000 beneficiari isi vor creste capacitatea de a isi lansa propria afacere sau de a o dezvolta pe cea existentă prin serviciile de consiliere, informare si a serviciilor TIC de care vor beneficia gratuit on-line.

Rezultate obținute

Rezultatele obținute la terminarea proiectului “Întreprinzător în mileniul Trei” sunt prezentate în broșura pe care o puteți vizualiza/descărca aici.

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.