Biroul virtual de informare antreprenorială

Lansaţi Biroul virtual de asistenţă antreprenorială

O dată cu creşterea vertiginoasă a componentei TIC în lumea afacerilor termenul “virtual” a devenit din ce în ce mai utilizat în sintagme variate dintre care cea de afacere virtuală este printre primele apărute. O afacere virtuală este o afacere care utilizează mijloacele electronice în locul celor tradiţionale.

Unul dintre pionierii afacerii virtuale, Amazon.com a pus bazele unuia dintre cele mai mari magazine de carte din lume operând intermedieri între clienţi şi furnizori fără cheltuielile de regie ale unui depozit de carte real.

O dată cu trecerea timpului ideea de virtual s-a extins şi în alte domenii de activitate cum ar fi serviciile, dând naştere la sintagme noi: educaţie virtuală, şcoală virtuală, muzeu virtual, loc de muncă virtual, etc.

Recent livrarea on-line de servicii profesionale cum ar fi cele de administraţie, proiectare, marketing au crescut în popularitate. Astfel de firme au introdus conceptul de “Asistent virtual” care lucrează în afara biroului şi furnizează servicii prin Internet sau alte tehnologii de comunicaţie.

Această evoluţie a determinat echipa de proiect să propună înfiinţarea unui birou virtual de informare a publicului cu privire la domeniul de afaceri care să ofere informaţii de calitate cu privire la evenimente diverse legate de lumea afacerilor, definiţii corecte de termeni utilizaţi în domeniul TIC pentru afaceri, etc.

Dacă sunteţi interesat de Biroul virtual de consultanţă în afaceri şi doriţi să fiţi la curent cu acest subiect vă rugăm să vă creaţi un cont utilizator acum.

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.