Anunţ print Harghita, Mureş, Sibiu, Alba

Autor: 
Im3
Publicaţia: 
Curentul
Rubrică: 
Ştiri

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit membrilor grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Grupul ţintă este situat în zona urbană şi cuprinde angajaţi, conducători de IMM-uri, întreprinzători şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.
Sub umbrela proiectului „Întreprinzător în Mileniul Trei” se organizează în lunile noiembrie și decembrie 2012 în judeţele Harghita, Mureş, Sibiu și Alba următoarele evenimente:
1. Seminarii gratuite pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) în afaceri la Miercurea-Ciuc în perioada 21-22 noiembrie și la Târgu-Mureş în perioada 5-6 decembrie 2012;
2. Cursuri gratuite pentru iniţierea şi managementul afacerilor la Sibiu în perioada 26-29 noiembrie şi Alba Iulia în perioada 10-13 decembrie 2012.
Participanţii la programele de formare primesc acces gratuit la platformele software „IMM virtual” (www.immvirtual.ro) şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ (www.e-birouvirtual.ro ) realizate în cadrul proiectului pentru a sprijini utilizarea TIC în afaceri.
Orice membru al grupului ţintă este invitat să îşi creeze un cont de utilizator și să devină beneficiar al proiectului! Instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.