Anunţ print judeţ Cluj

Autor: 
Im3
Publicaţia: 
Gazeta de Cluj
Rubrică: 
Ştiri

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit membrilor grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Grupul ţintă este situat în zona urbană şi cuprinde angajaţi, conducători de IMM-uri, întreprinzători şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.
Sub umbrela proiectului „Întreprinzător în Mileniul Trei” se organizează în luna mai în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj următoarele evenimente de formare:
1. Seminarii gratuite pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) în afaceri la BISTRIŢA în perioada 07-08 mai 2012 şi CLUJ în perioada 10-11 mai 2012;
2. Curs gratuit pentru iniţierea şi managementul afacerilor la CLUJ în perioada 15-18 mai 2012.
Participanţii la programele de formare primesc acces gratuit la platformele software „IMM virtual” (www.immvirtual.ro) şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ (www.e-birouvirtual.ro ) realizate în cadrul proiectului pentru a sprijini utilizarea TIC în afaceri.
Orice membru al grupului ţintă poate să devină beneficiar al serviciilor proiectului dacă îşi creează un cont de utilizator. Instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.