Anunţ print judeţ Argeş

Autor: 
Im3
Publicaţia: 
Curierul zilei
Rubrică: 
Publicitate

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit membrilor grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Grupul ţintă este situat în zona urbană şi cuprinde angajaţi, conducători de IMM-uri, întreprinzători şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.
În luna decembrie 2011 se vor desfășura în orașul Pitești, sub umbrela proiectului „Întreprinzător în Mileniul Trei”, următoarele evenimente de formare gratuite:
- Curs pentru iniţierea şi managementul afacerilor în perioada 19-22 decembrie 2011,
- Seminar pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) în afaceri în perioada 12-13 decembrie 2011.
Participanţii la programele de formare primesc acces gratuit la platformele software „IMM virtual” (www.immvirtual.ro) şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ (www.e-birouvirtual.ro ) realizate în cadrul proiectului pentru a sprijini utilizarea TIC în afaceri.
Orice membru al grupului ţintă poate să devină beneficiar al serviciilor proiectului dacă îşi creează un cont de utilizator. Instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.