Anunţ print judeţ Iaşi, Bacău

Autor: 
Im3
Publicaţia: 
Curentul
Rubrică: 
Publicitate

Programe gratuite de formare profesională în cadrul Proiectului "Întreprinzător în Mileniul Trei"

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit membrilor grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Grupul ţintă este situat în zona urbană şi cuprinde angajaţi, conducători de IMM-uri, întreprinzători şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.
În judeţele Iaşi şi Bacău se organizează sub umbrela proiectului „Întreprinzător în Mileniul Trei” următoarele evenimente de formare:
1. CURSURI GRATUITE pentru iniţierea şi managementul afacerilor la Iaşi în perioada 15-18 noiembrie 2011 şi la Bacău în perioada 22-25 noiembrie 2011;
2. SEMINARII GRATUITE pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) în afaceri la Iaşi în perioada 10-11 noiembrie 2011 şi la Bacău în perioada 05-06 decembrie 2011.
Participanţii la programele de formare primesc acces gratuit la platformele software „IMM virtual” (www.immvirtual.ro) şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ (www.e-birouvirtual.ro ) realizate în cadrul proiectului pentru a sprijini utilizarea TIC în afaceri.
Orice membru al grupului ţintă poate să devină beneficiar al serviciilor proiectului dacă îşi creează un cont de utilizator. Instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.