Anunţ print judeţ Constanţa, Vâlcea, Gorj

Autor: 
Im3
Publicaţia: 
Revista 22
Rubrică: 
Cultura & media

Programe gratuite de formare profesională în cadrul Proiectului "Întreprinzător în Mileniul Trei"

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit membrilor grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Grupul ţintă este situat în zona urbană şi cuprinde angajaţi, conducători de IMM-uri, întreprinzători şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.
În lunile august și septembrie, sub umbrela proiectului „Întreprinzător în Mileniul Trei” se organizează în judeţele Constanța, Vâlcea şi Gorj următoarele evenimente de formare:
1. CURS GRATUIT pentru iniţierea şi managementul afacerilor la Constanța în perioada 23 - 26 august;
2. SEMINARII GRATUITE pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) în afaceri la Constanța în perioada 16 - 17 august, Râmnicu-Vâlcea în perioada 24-25 august și Târgu-Jiu în perioada 19 - 20 septembrie.
Participanții la programele de formare primesc acces gratuit la platformele software electronice „IMM virtual” şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ care înglobează conceptual şi tehnologic module TIC de ultimă oră, consiliere on-line, informaţii utile, etc.
Orice membru al grupului ţintă poate să devină beneficiar al serviciilor proiectului dacă accesează pagina de internet www.im3.ro şi îşi creează un cont de utilizator. Instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.