Anunţ print judeţ Dâmboviţa

Autor: 
Mil3
Publicaţia: 
Dâmboviţa
Rubrică: 
Ştiri

Programe gratuite de formare profesională în cadrul Proiectului "Întreprinzător în Mileniul Trei"

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit membrilor grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Grupul ţintă este situat în zona urbană şi cuprinde angajaţi, conducători de IMM-uri, întreprinzători şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.
Sub umbrela proiectului „Întreprinzător în Mileniul Trei” se desfăşoară în judeţele Prahova şi Dâmboviţa următoarele evenimente de formare:
1. CURS GRATUIT pentru iniţierea şi managementul afacerilor, pe durata a 5 zile, organizat în perioada 18 - 22 Aprilie la Târgovişte;
2. SEMINAR GRATUIT pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) în afaceri, pe durata a trei zile, în perioada 21 - 23 Martie la Ploieşti şi în perioada 24 – 26 Martie la Târgovişte.
Beneficiarii vor primi acces la platformele software electronice „IMM virtual” şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ care înglobează conceptual şi tehnologic module TIC de ultimă oră, consiliere on-line, informaţii utile, etc. Orice membru al grupului ţintă poate să devină beneficiar al serviciilor proiectului dacă accesează pagina de internet www.im3.ro şi îşi creează un cont de utilizator.
Programarea cursurilor, instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.