Anunţ print judeţ Vrancea

Autor: 
Mil3
Publicaţia: 
Monitorul de Vrancea
Rubrică: 
Ştiri

Proiectul "Întreprinzător în Mileniul Trei" vă oferă programe gratuite de formare profesională

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este conceput şi implementat de către Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, domeniul major de intervenţie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”.
În luna Februarie 2011 „Întreprinzător în Mileniul Trei” se află în judeţele BUZĂU şi VRANCEA pentru a oferi membrilor grupului ţintă două seminarii gratuite pe tema utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în afaceri. Seminariile sunt programate în perioada 21 - 23 Februarie la Buzău şi 28 – 30 Februarie la Focşani.
Grupul ţintă este format din angajaţi din zona urbană care doresc să îşi sporească abilităţile şi competenţele, conducători de IMM-uri care doresc să deprindă noi abilităţi manageriale, întreprinzători care doresc sporirea competitivităţii propriei afaceri şi persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă. Beneficiarii vor avea acces la platformele software electronice „IMM virtual” şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“ care înglobează conceptual şi tehnologic module TIC de ultimă oră, consiliere on-line, informaţii utile, etc.
Orice membru al grupului ţintă poate să devină beneficiar al serviciilor proiectului dacă accesează pagina de internet www.im3.ro şi îşi creează un cont de utilizator. Participarea la programele de formare “Întreprinzător în Mileniul Trei” se face pe bază de înscriere.
Programarea cursurilor, instrucţiunile de înscriere, datele de contact necesare şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected].

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.