Articol presa scrisa lansare proiect

Autor: 
Mil3
Publicaţia: 
Evenimentul zilei
Rubrică: 
Ştiri
Arhivă: 

Proiectul "Întreprinzător în Mileniul Trei" vă oferă programe gratuite de formare profesională

Proiectul “Întreprinzător în Mileniul Trei” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, domeniul major de intervenţie 3.1 “Promovarea culturii antreprenoriale”. Proiectul este conceput şi implementat de către Fundaţia "Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare” (CEED România) şi S.C. MBM Software & Partners S.R.L. şi oferă gratuit grupului ţintă un pachet complex de servicii de formare profesională şi sprijin antreprenorial:
1. 40 de seminarii gratuite orientate către utilizarea TIC în afaceri, cu o durată de trei zile. Seminariile se vor axa pe noţiuni practice şi vor fi livrate începând cu luna ianuarie 2011 pe rând, în toate judeţele ţării.
2. 20 de sesiuni de formare gratuite pentru iniţierea şi managementul afacerilor organizate pe durata a cinci zile. Sesiunile de formare se vor desfăşura începând cu luna ianuarie 2011 pe rând, în toate regiunile de dezvoltare ale ţării. La acestea se adaugă cursuri de specializare în managementul afacerii şi managementul de proiect certificate CNFPA pentru 40 de beneficiari.
3. Acces gratuit pe durata proiectului la platformele software electronice „IMM virtual” şi “Birou virtual pentru formare şi asistenţă antreprenorială“, care înglobează conceptual şi tehnologic module TIC de ultimă oră, consiliere on-line, informaţii utile, etc.
Grupul ţintă este format din angajaţi care doresc să îşi sporească abilităţile şi competenţele, conducători de IMM-uri care doresc să deprindă noi abilităţi manageriale, întreprinzători care doresc sporirea competitivităţii propriei afaceri sau persoane care doresc să iniţieze o activitate independentă.
Programarea cursurilor, instrucţiunile de înscriere, datele necesare de contact şi alte informaţii utile se găsesc la adresa www.im3.ro iar experţii proiectului răspund întrebărilor adresate de către beneficiari la adresa de email [email protected] .
Puteţi oricând să vă creaţi un cont pe site-ul www.im3.ro şi să vă înscrieţi la programele de formare ale proiectului “Întreprinzător în Mileniul Trei”!

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.