Formare antreprenoriala pentru initierea afacerilor si ocupare pe cont propriu

Cursurile de formare antreprenoriala, organizate in toate cele 8 regiuni de dezvoltare, se vor adresa persoanelor care doresc sa inceapa o afacere pe cont propriu, angajati sau someri, si vor avea scopul de a forma competentele necesare pentru initierea unei afaceri.

Cursurile vor prezenta legislatia privind infiintarea si derularea activitatilor unei firme, planificarea/conducerea eficienta a afacerilor si teme privind obtinerea fondurilor pentru dezvoltare. In plus, vor fi prezentate modele de eficientizare a managementului unei firme si instrumente TIC pentru afaceri. In final, participantii vor fi instruiti cum sa dezvolte un plan de afaceri pentru infiintarea unei noi firme.

In paralel, pentru cei ce doresc sa aprofundeze cunostintele, se vor organiza cursuri de management al intreprinderii sau al proiectelor, de durata mai lunga, finalizate cu certificat CNFPA.


Evenimente: 

Pentru noutati si detalii cu privire la evenimentele de formare gratuită şi la meterialele gratuite puse la dispoziţie de proiect vă rugăm să vă autentificaţi cu nume de utilizator şi parolă. Dacă nu aveţi un cont utilizator puteţi să vă creaţi unul acum.